Dzień Matki. Wyjątkowa botaniczna kolacja Kamili Jakubowskiej.
Kolacja degustacyjna z okazji Dnia Matki w wykonaniu Kamili Jakubowskiej, pasjonatki holistycznego podejścia do zdrowia i urody, miłośniczki kuchni i podróży oraz szerokopojętego piękna.
’Komponując menu, oprócz kierowania się bukietem smaków, czy estetyką wizualną, chcę nakarmić Wasze ciała i dusze. To moja filozofia. Zaprasza w ten wyjątkowy dzień, jakim jest Dzień Matki, aby celebrować razem przy stole!’
Kamila Jakubowska
Menu:
– tatar z krewetki na soku pomidorowym, infuzownnym ziołem kurdybanki, oliwa pietruszkowa,
– zielone minestrone na urodę z pokrzywą,
– ozór w maślano-cynamonowym sosie, puree z batata, kimchi,
– słoneczne semifredo na mniszku, morela, chałwa, pistacja.
Serdeczenia zapraszamy do Restauracji Prodiż